Written by torosidiswine

In

VITICULTURIST.

Οίνος Λευκός Ξηρός. Μονοποικιλιακός από την ποικιλία Μαλαγουζιά. Η καλλιέργεια του αμπελιού μας γίνεται σύμφωνα με το πρότυπο της Βιολογικής Γεωργίας.  Η εφαρμογή του πρότυπου στο αμπέλι μας έχει ξεπεράσει την τριετία. Τα προϊόντα της αμπελουργικής περίοδου 2022 είναι τα τελευταία της μεταβατικής περιόδου.

Οινοποιήθηκε σε χαμηλές θερμοκρασίες. Προηγήθηκε προζυμωτική κρυοεκχύλιση.

Παραμονή στη δεξαμενή με τις λεπτές οινολάσπες για έξι μήνες.

Τυπικά αρώματα της ποικιλίας. Ισορροπημένη οξύτητα. Μακρά , νόστιμη , επίγευση.

Οίνος Λευκός Ξηρός Μονοποικιλιακός

Οίνος Λευκός Ξηρός Μονοποικιλακός. ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ

 

Παραμονή στη δεξαμενή με τις λεπτές οινολάσπες για έξι μήνες.

Τυπικά αρώματα της ποικιλίας. Ισορροπημένη οξύτητα. Μακρά , νόστιμη , επίγευση.

VITICULTURIST | ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ 

Viticulturist | Winemaker, TOROSIDIS WINE

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Competitions  & Awards

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ

Thessaloniki Wine and Spirits Trophy 2024

Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης. Thessaloniki Wine and Spirits Trophy.
Viticulturist Μαλαγουζιά.
Χάλκινο μετάλιο.

Our Wines

Shop

Related Articles

Related

Syrah Βιδιανό

Βιολογικός Οίνος Ερυθρός Ποικιλιάκος Ξηρός. Συνοινοποίηση Syrah με Βιδιανό.Προϊόν  Βιολογικής Καλλιέργειας.Βιολογικός Οίνος Ερυθρός Ξηρός Οίνος Ερυθρός Ξηρός Ποικιλακός. Παράγεται με συνοινοποίηση των ποικιλιών  Syrah και Βιδιανό. Βιολογικός Οίνος Κρασί Δεξαμενής  Our...

read more

Λημνιό Μαλαγουζιά. Ροζέ Ημίξηρος Βιολογικός Οίνος

Βιολογικός Οίνος Ροζέ Ποικιλιάκος Ημιξηρός από τις ποικιλίες Λημνιό και Μαλαγουζιά. FERMENTED UNTIL NATURAL SWEETNESS Πιστοποιημένη Βιολογική καλλιέργεια. Βιολογικός Οίνος. Οινοποίηση σε χαμηλές θερμοκρασίες.Παραμονή  με τις λεπτές οινολάσπες για έξι μήνες. Σταφύλια...

read more

Καλλιέργεια σύμφωνα με το πρότυπο της βιολογικής γεωργίας

Καλλιεργούμε το αμπέλι μας σύμφωνα με το πρότυπο της βιολογικής γεωργίας. Προηγήθηκε περίοδος στην οποία εφαρμόσαμε τους κανόνες της ολοκληρωμένης παραγωγής σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα AGRO.  Καλλιεργούμε το αμπέλι μας σύμφωνα με το πρότυπο της βιολογικής...

read more