από torosidiswine | Νοέ 4, 2018 | ΚΡΑΣΙ
Πως Διαμορφώνεται Το Άρωμα Του Κρασιού Written by In Η εμφάνιση , το άρωμα , η γεύση και το σώμα του οίνου , προέρχονται κυρίως από τέσσερις πηγές : Πρωτογενείς ενώσεις με προέλευση τη σταφυλή , που σχηματίζονται στο φυτικό κύτταρο. Δευτερογενείς ενώσεις με προέλευση...
από torosidiswine | Νοέ 4, 2018 | ΑΜΠΕΛΙ, ΚΡΑΣΙ
Επίδραση της αζωτούχου θρέψης στα σταφύλια τη ζύμωση και τον οίνο. Written by In Η διαχείριση της θρέψης της αμπέλου έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει τη σύσταση των ραγών και τελικά στη σύνθεση του οίνου , η οποία με τη σειρά της την ποιότητα και την αξία του...
από torosidiswine | Νοέ 1, 2018 | ΚΡΑΣΙ
Οσμή Υδρόθειου. Γιατί Μυρίζει Άσχημα Το Κρασί Μου. Written by In Το υδρόθειο (H2S) είναι μια θειόλη πολύ υψηλής πτητικότητας με πολύ χαμηλή συγκέντρωση στην οποία γίνεται αντιληπτή η οσμή της , οσμή η οποία θυμίζει αυτή το χαλασμένου αυγού. Η παρουσία υδρόθειου στο...
Πρόσφατα σχόλια