Οκτ 27, 2023 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καλλιέργεια σύμφωνα με το πρότυπο της βιολογικής γεωργίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Written by torosidiswine

In

Καλλιεργούμε το αμπέλι μας σύμφωνα με το πρότυπο της βιολογικής γεωργίας. Προηγήθηκε περίοδος στην οποία εφαρμόσαμε τους κανόνες της ολοκληρωμένης παραγωγής σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα AGRO.

 

Καλλιεργούμε το αμπέλι μας σύμφωνα με το πρότυπο της βιολογικής γεωργίας.

Προηγήθηκε περίοδος στην οποία εφαρμόσαμε τους κανόνες της ολοκληρωμένης παραγωγής σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα AGRO.

Αρχικά υιοθετήσαμε τη φιλικότερη προς το περιβάλλον διαχείριση σύμφωνα με τους κανόνες της βιολογικής γεωργίας κατά ανάγκη.  

 

Από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής διαπιστώσαμε ότι ο τρόπος αυτός παραγωγής ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία της εκμετάλλευσης μας.

 Έτσι , σε συνεργασία με εγκεκριμένη εταιρεία του κλάδου , τα επόμενα χρόνια τα προϊόντα μας θα λάβουν την πιστοποίηση βιολογικής παραγωγής.

 

 

 

Από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής διαπιστώσαμε ότι ο τρόπος αυτός παραγωγής ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία της εκμετάλλευσης μας.

 

Καλλιέργεια Σύμφωνα με το Πρότυπο Της Βιολογικής Γεωργίας

Organic Viticulture Wines

Ο Τρύγος της αμπελουργικής περιόδου 2023 , συμπίπτει με την πιστοποίηση του Βιολογικού τρόπου παραγωγής. Στο εξής τα προϊόντα μας θα φέρουν τις σχετικές ενδείξεις πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων.

Related Articles

Related

Το Αμπέλι , η Φύτευση

Tις τελευταίες δεκαετίες , στο νομό της Ξάνθης , με κυρίαρχη την περιοχή των Αβδήρων είναι σε εξέλιξη σοβαρές προσπάθειες οινοποιών οι οποίοι κατάφεραν να επαναπροσδιορίσουν τη θέση της περιοχής στον οινικό χάρτη της χώρας , παράγοντας εξαιρετικά προϊόντα. Το έτος...

read more

Λημνιό Syrah Βιδιανό

Οίνος Ερυθρός Ποικιλιάκος Ξηρός με τις γηγενείς ποικιλίες Λημνιό και Βιδιανό να πλαισιώνουν την διεθνή ποικιλία Syrah.Το αμπέλι καλλιεργείται σύμφωνα με το πρότυπο της Βιολογικής Γεωργίας  σε μεταβατικό στάδιο.Οίνος Ερυθρός Ξηρός ΠοικιλιακόςΟίνος Ερυθρός Ξηρός...

read more

ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ

VITICULTURIST. Οίνος Λευκός Ξηρός. Μονοποικιλιακός από την ποικιλία Μαλαγουζιά. Η καλλιέργεια του αμπελιού μας γίνεται σύμφωνα με το πρότυπο της Βιολογικής Γεωργίας.  Η εφαρμογή του πρότυπου στο αμπέλι μας έχει ξεπεράσει την τριετία. Τα προϊόντα της αμπελουργικής...

read more

Join

Εγγραφή Newsletter

Μάθετε πρώτοι τα Νέα μας