Τροποι Αποστολης

Με την ενσωμάτωση της δυνατότητας ηλεκτρονικών πωλήσεων στο διαδικτυακό μας τόπο, τα προϊόντα μας καθίστανται διαθέσιμα σε όλη τη χώρα. Οι ηλεκτρονικές πωλήσεις των προϊόντων μας αφορούν την Ελλάδα. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε με εταιρεία ταχυμεταφορών ή και με μεταφορική. Ο πελάτης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να του σταλούν τα προϊόντα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Courier.

Για την αποστολή των προϊόντων μας , συνεργαζόμαστε με εταιρεία ταχυμεταφορών. Ισχύουν χρεώσεις , οι οποίες επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Τα πρώτα τρία κιλά της παραγγελίας χρεώνονται με 3,70€ , ενώ για κάθε κιλό επιπλέον χρεώνεται το ποσό των 0,80€ για αποστολές σε όλη τη χώρα. Για την παράδοση σε απομακρυσμένες περιοχές το κόστος αποστολής επιβαρύνεται επιπλέον με το ποσό των 2,50€.

Με την επιλογή αποστολής της παραγγελίας με εταιρεία ταχυμεταφορών – courier , ενεργοποιείται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας με αντικαταβολή. Σε αυτή την περίπτωση προκύπτει πρόσθετη επιβάρυνση με το ποσό του 1,00€.

Επισημαίνεται ότι για τη σωστή εκτίμηση των μεταφορικών εξόδων απαιτείται η ορθή συμπλήρωση της διεύθυνσης του αγοραστή. Απολύτως απαραίτητη είναι η καταχώρηση του Ταχυδρομικού Κώδικα με ακρίβεια , καθώς αυτή καθορίζει τη διαφοροποίηση της κοστολόγησης.

Εκτίμηση του κόστους αποστολής της παραγγελίας εμφανίζεται μετά την καταχώρηση της διεύθυνσης του παραλήπτη , ενώ με την ολοκλήρωση της παραγγελίας υπολογίζεται το τελικό ποσό χρέωσης.

Στις παραπάνω χρεώσεις ισχύουν οι επιβαρύνσεις της αντικαταβολής και του απομακρυσμένου προορισμού , οι οποίες χρεώνονται επιπλέον.

Η παράδοση των παραγγελιών με χρήση της υπηρεσίας ταχυμεταφορών – courier , σε όλες τις διευθύνσεις της Ελλάδας γίνεται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την προσβασιμότητα της περιοχής.

Οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να διαφοροποιηθούν αν προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Για τη μεταφορά μεγαλύτερων ποσοτήτων παρέχεται η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων με μεταφορική εταιρεία. Η δυνατότητα αυτή ενεργοποιείται αυτόματα όταν η παραγγελία ξεπεράσει το ένα κιβώτιο (έξι φιαλών) προϊόντων και επιλέγεται από τον αγοραστή κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

Σε αυτή την περίπτωση η επιχείρηση μας , δεν χρεώνει κόστος μεταφορικών. Το κόστος της μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή και καταβάλλεται από τον ίδιο κατά την παραλαβή από την μεταφορική εταιρεία της επιλογής του.

Στην περίπτωση που η επιλογή σας είναι η μεταφορά των προϊόντων να πραγματοποιηθεί με μεταφορική εταιρεία , καλείστε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας , στο πεδίο παρατηρήσεις της σχετικής φόρμας παραγγελίας να καταχωρήσετε την επωνυμία και τη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας της επιλογής σας.

Όταν η μεταφορά γίνεται με μεταφορική εταιρεία δεν παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης του κόστους της παραγγελίας με αντικαταβολή.