Your cart is currently empty!
Τεχνικές Εκχύλισης Φαινολικών Συστατικών
Θερμοκρασία Έχει βρεθεί ότι υψηλότερες θερμοκρασίες κατά την αλκοολική ζύμωση αυξάνουν την εκχύλιση των φαινολικών…
Θερμοκρασία Έχει βρεθεί ότι υψηλότερες θερμοκρασίες κατά την αλκοολική ζύμωση αυξάνουν την εκχύλιση των φαινολικών…
Το υπομέτρο καλύπτει τη συμμετοχή στα ακόλουθα συστήματα ποιότητας: α) Προϊόντα που έχουν καταχωρηθεί στον αμπελοοινικό…
Με την 271/15981 απόφαση του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων ενργοποιείται το άρθρο 50 του…
Ενδεικτικά αναφέρονται οι δαπάνες που είναι επιλέξιμες σύμφωνα με τις δράσεις του προγράμματος: Ι. Παραγωγή…
Oι Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής χορηγούν στον κάτοχο “δικαιώματος φύτευσης” πριν τη φύτευση του…
Με την 2919/95506, (ΦΕΚ Β΄3276/18.09.2017 : «Ταξινόμηση οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου και ποικιλιών σταφιδοποιίας» επικαιροποιείται η…